Reisinformatie, reisaanbod en tips voor uw vakantie naar Afrika!
Er zijn 49 reisgidsen gevonden
Landen
Soort gids
Vergelijk hier meer dan 1000 reizen naar Afrika!

Waar wilt u naartoe?
Header reisgidsen Egypte
Wat is er mooier dan goed voorbereid op reis te gaan. Reisgidsen zijn een ideale manier om meer te weten te komen over je reisbestemming.
Met een reisgids over Egypte ga je goed voorbereid op vakantie. Kom meer te weten over je reisbestemming zoals de Soennitisch-Islamitische bevolking, de Arabische en Koptische cultuur, klimaat, de lokale keuken en de vele bezienswaardigheden. Een goede reisgids met nuttige informatie en praktische tips is vooral tijdens de vakantie onmisbaar.

De reisboeken bevatten informatie over de vele graven en tempels, de hoofdstad Caïro, de piramides van Gizeh, Alexandrië, de toeristische plaatsen Luxor en Aswan, het maken van een Nijlcruise, duiken aan de Rode Zeekust met de populaire badplaatsen Hurghada en Sharm el Sheikh, het Nijldal en schiereiland Sinaï.

Wat is een goede reisgids?
Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat de keuze zeer persoonlijk is. Het is uiteraard belangrijk dat het juiste informatie bevat, eventueel afgewisseld met mooie foto's, overzichtelijk en duidelijk is en zo weinig mogelijk verouderd.
Ben je op zoek naar een Nederlandstalige reisgids dan zijn de ANWB extra, Capitool, Marco Polo, Nelles, Wat & Hoe, Trotter, Rough Guide, Dominicus en Insight Guide gidsen aan te bevelen. Aanraders zijn de Elmar cultuurgids met veel belangrijke informatie over omgangsvormen en gewoonten en de Nederlandstalige National Geographic met prachtige kleurenfoto's en gedetailleerde plattegronden.

De Engelstalige gidsen van Footprint, Rough Guide, Lonely Planet, Inside Guide, zijn vooral voor individuele reizigers en backpackers een zeer goede keuze. Ook zijn er handzame reisgidsen die specifiek gaan over Caïro, Een riviercruise over de Nijl, De Sinaï en de Rode Zee, Caïro en Luxor, Caïro en de Nijl en tot slot De Nijl met de plaatsen Caïro, Luxor en Aswan. Of je individueel reist, als backpacker of meegaat met een georganiseerde reis, er is voor elke type reiziger wel een passende reisgids. Maak hier een keuze uit het uitgebreide aanbod reisgidsen Egypte onder de € 10 tot luxe, uitgebreide reisgidsen en geniet alvast van de vakantie voorpret.
Er zijn 49 reisgidsen gevonden
Getoond 1 t/m 10
>
Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Reisgids Rough Guide Egypte (NEDERLANDS) | Rough guide |

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Uitputtende bron van informatie, veelal nog completer dan de Lonely Planet. Inleidende informatie over land en cultuur is zeer goed. ONTDEK elk deel van Egypte en maak daarbij gebruik van de heldere plattegronden en kaartjes.BEPAAL wat je wilt zien en laat je daarbij inspireren door de aantrekkelijke foto's.LEES de deskundige achtergrondinformatie, van de oude faraodynastieën tot de traditionele koffiehuizen van Caïro.VERTROUW op onze selectie van de beste plekken om te overnachten en te eten.
 


icon5
Reisgids
Egypte

Taal:Nederlands
Uitgever: Rough Guide
Jaar: 2011

24,99

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Reisgids Egypte | National Geographic |

Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het lang te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was. Uitgebreide plaatsbeschrijvingen en diepgaande achtergrondinformatie. Speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven. Prachtige kleurenfoto's, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden. Uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants, winkel. Uitgezette wandelingen en autotochten. JE REIS INDELEN, beknopte kennismaking met Egypte, zodat je je reis op je eigen wensen en interessegebieden kunt afstemmen. ERVAAR unieke belevenissen, waaronder in een feloek over de Nijl zeilen, duiken tussen het dierenleven van de Rode Zee, een bedoeïenen-ecotour maken door de Sinaï en op koopjesjacht op de markt in Caïro. INSIDER TIPS van de schrijvers en fotografen van National Geographic, maar ook van plaatselijke deskundigen, over hun favoriete plekjes, praktische zaken en veel meer. WANDELINGEN, voorzien van duidelijke kaartjes. Bijvoorbeeld een wandeling door islamitisch en koptisch Caïro, naar de Karnak-tempel of naar de Koningsvallei. EXCURSIES BUITEN DE GEBAANDE PADEN, zoals woestijnsafari’s, autotochten naar exotische oases en uitstapjes naar minder toeristische, maar goed bewaarde oude tempels. NIET MISSEN Bij elk hoofdstuk vind je verwijzingen naar nadere informatie over sterk aanbevolen bezienswaardigheden en activiteiten. DE PRACHTIGE KLEURENFOTO’S EN GEDETAILLEERDE KAARTEN maken het eenvoudig te kiezen, je reis uit te stippelen en overal het mooiste te zien.
 


icon5
Reisgids
Egypte

Taal:Nederlands
Uitgever: National Geographic
Jaar: 2010

24,95

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Reisgids Cairo & Luxor | Globetrotter |

Praktisch en informatief reisgidsje over Cairo en Luxor. In handzaamformaat met uitvouwkaart, Met lijst van overnachtingsmogelijkheden, restaurants, winkels en ontspanningsmogelijkheden.
 


icon5
Reisgids
Egypte

Taal:Engels
Uitgever: Globetrotter - New Holland
Jaar: 2009

7,25

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Taalgids Woordenboek Wat & Hoe Arabisch Egypte | Kosmos |

Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw gesprekspartner kunt voorleggen. Ook kunt u met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. Naast contacten met de lokale bevolking hebt u te maken met opschriften of korte teksten die u wilt begrijpen. Denk aan een menukaart, verkeersborden of het weerbericht in de krant. In veel hoofdstukjes is daarom een alfabetische lijst van termen opgenomen. Bovendien kunt u deze gids ook gebruiken als een eerste hulpmiddel bij het leren van de taal. Ten slotte vindt u in en achter op deze Wat & Hoe-gids handige lijstjes met dagelijkse uitdrukkingen die u uit het hoofd kunt leren.  
 


icon5
Taalgids
Egypte

Taal:Nederlands
Uitgever: Kosmos
Jaar: 2014

8,99

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Reisgids Egypte | Nelles |

De Nelles Gids Egypte begeleidt u door de bruisende wereldstad Caïro en door de eeuwige schoonheid van het vruchtbare Nijldal. Niet alleen de monumenten van de farao’s zullen u fascineren, ook de zoveel jongere kerken en moskeeën. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de Rode Zee, de ruige schoonheid van de Sinaï en de nog ongerepte oasen. GESCHIEDENIS Piramiden, sfinxen, graven en tempels weerspiegelen de duizenden jaren lange geschiedenis van het geschenk van de Nijl, zoals Herodotos Egypte noemde. Aan de vruchtbare oevers kon een van de vroegste beschavingen ontstaan. Het land ademt ook de sfeer van 1001 nacht, de tijd van de kaliefen en sultans. PRAKTISCHE TIPS Of u uw reis door Egypte nu per schip, bus, taxi of vliegtuig wilt afleggen, de uitvoerige informatie achter in het boek zal u van dienst zijn bij uw voorbereidingen en onderweg. Ook vindt u tal van tips en adressen van restaurants in de infoblokjes aan het eind van elk hoofdstuk.
 


icon5
Reisgids
Egypte

Taal:Nederlands
Uitgever: Nelles Verlag
Jaar: 2008

15,95

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Reisgids Top 10 Cairo and the Nile | Eyewitness Travel |

Kleine, rijk geillustreerde reisgids over Cairo en de Nijl . Met alle hoogtepunten, uitgebreide aandacht voor het oude Egypte, maar ook andersoortige bezienswaardigheden, activiteiten, praktische tips, eet & drink aanrader. Met handige kaartjes. DK Eyewitness Top 10 Cairo & The Nile travel guide will lead you straight to the best attractions Cairo & The Nile have to offer. Whether you're looking for must-see Eyptian museums, or want to find the best attractions in Cairo for all the family; this pocket-size travel guide is packed with essential information for every corner of the this fascinating region. Whether you are travelling first class or on a limited budget, there are dozens of Top 10 lists - from the Top 10 tombs in Luxor to the Top 10, Islamic Monuments and Ancient Egyptian temples to the Top 10 cruises along the Nile, Islamic Architectural sites and, to save you time and money, there's even a list of the Top 10 things to avoid. DK Eyewitness Top 10 Cairo & The Nile is packed with beautiful illustrations of the greatest Cairo & The Nile attractions, providing the insider knowledge every visitor needs to know. Explore every corner of Cairo & The Nile effortlessly using the free pull-out map, plus many smaller maps included within this guide. This is your guide to the Top 10 best of everything in Cairo & The Nile.
 


icon5
Reisgids
Egypte

Taal:Engels
Uitgever: DK Eyewitness Travel
Jaar: 2013

11,50

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Reisgids Cultuur Bewust Egypte, Een leidraad voor gewoonten en etiquette | Elmar |

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied van omgangsvormen, normen en waarden, hoe zich te gedragen en wat verwacht mag worden op zakelijk en sociaal gebied. Het zijn beknopte zakformaatgidsen met interessante wetenswaardigheden over het dagelijks leven. Een must voor iedereen die naar het buitenland gaat voor vakantie, studie of werk.
 


icon5
Reisgids
Egypte

Taal:Nederlands
Uitgever: Elmar uitgeverij
Jaar: 2007

9,95

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Wegenkaart - landkaart Egypte | Freytag & Berndt |

De kaart is dubbelzijdig, heeft enkele stadsplattegronden van de meest bekende steden en er is een register bij. Goede duidelijke wegenkaart aan twee kanten bedrukt. Wel een grote lap kaart, maar daardoor bestrijkt het een groot gebied. Alle toeristische details staan er op, ook campings worden vermeld. Gedetailleerde, tweezijdige landkaart, prima geschikt voor planning en rondtrekken. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd. In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op!  
 


icon5
Landkaart
Egypte

Taal:Duits - Engels
Uitgever: Freytag & Berndt
Jaar:

10,50

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Stadsplattegrond - wegenkaart Cairo and Nile Delta - Nijl delta| ITMB |

Stadsplattegrond van Cairo met stratenindex. Engelstalig. This is a significant re-working of our Cairo map, showing a lot of infrastructure improvements and adding rapid transit lines. The real change, however, is the inclusion on the second side of a fully-detailed map of the Nile River from its wide delta to Cairo, where it narrows into the historic narrow band of green southward as far as Luxor. All known historic sites of ancient Egypt are included. The map area also includes the Suez Canal, the Gulf of Suez, and the western part of the Sinai.
 


icon5
Landkaart
Egypte

Taal:Engels
Uitgever: ITMB
Jaar:

9,95

Reisgidsen en wegenkaarten Egypte
Landkaart - wegenkaart Egypte | Nelles maps |

Goede wegenkaart van Egypte. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als nationale parken en culturele bezienswaardigheden. Prima leesbare kaart. Met stadsplattegrond van Cairo! Folded road and tourist map of Egypt at 1:2 500 000 scale. Places of interest, national parks, and historical sites are all highlighted and shaded-relief colouring clearly depicts the topography.    The map includes insets showing the Nile River Valley at 1:750 000, Aswan at 1:45 000, Giza Pyramid Complex at 1:16 000, Hurghada at 1:133 300, Luxor at 1:57 500, Sharm el-Sheikh at 1:190 000, Valley of the Kings at 1:5 900, Cairo at 1:17 500 and Alexandria at 1:43 000.   For over 20 years Nelles maps have been renowned throughout the world for their quality, faithfulness to detail and up-to-dateness.    So that streets, ferry links, railway lines, etc are always up to date, Nelles are continuously upgrading their maps - with the help of their international team of correspondents. Roads are provided with an exact kilometerage. Sights are highlighted extra clearly so that you don't miss any tourist attractions.   A good map must be hard-wearing and allow itself to be folded up simply and quickly. Nelles Maps are a handy pocket size with the reliable, practical concertina fold. In addition they use an extra high-quality speciality paper resulting in considerably increased fold strength.   River Nile Valley 1 : 750.000 Aswan 1 : 45.000 Giza Pyramid Complex 1 : 16.000 Hurghada 1 : 133.300 Luxor 1 : 57.500 Sharm el-Sheikh 1 : 190.000 Valley of the Kings 1 : 5.900 Cairo 1 : 17.500 Alexandria 1 : 43.000
 


icon5
Landkaart
Egypte

Taal:Engels - Duits
Uitgever: Nelles Verlag
Jaar:

10,95

> >>
► Vakantie bestemmingen
• Botswana
• Egypte
• Ethiopië
• Gambia
• Kenia
• Madagaskar
• Marokko
• Mozambique
• Namibië
• Oeganda
• Tanzania
• Tunesië
• Zambia
• Zuid-Afrika
► Info Egypte
• Algemeen
• Geografie
• Klimaat
• Nijlcruise
• Alexandrië
• Aswan
• Caïro
• Hurghada
• Luxor
• Sinaï


► VisitAfricaNow
• Adverteren
• Nieuwsbrief
• Over ons
• Contact
• Disclaimer
• Foto's Afrika
© 2006 - 2017 VisitAfricaNow.com