Reisinformatie, reisaanbod en tips voor uw vakantie naar Afrika!
Er zijn 11 reizen gevonden naar Ethiopië
Landen
Soort reis
Aantal dagen
Prijs
Reisgids EthiopiëWat is er mooier dan goed voorbereid op reis te gaan. Reisgidsen zijn een ideale manier om meer te weten te komen over je reisbestemming.

Met een reisgids over Ethiopië ga je goed voorbereid op vakantie. Kom meer te weten over je reisbestemming zoals de Oromo en Amhara bevolking, de cultuur, klimaat, natuur en bezienswaardigheden. Een goede reisgids met nuttige informatie en praktische tips is vooral tijdens de vakantie onmisbaar. De reisboeken bevatten informatie over de hoofdstad Addis Ababa, Lake Tana, de rotskerken van Lalibela, de Simien Mountains met de 4.620 m hoge berg Mount Ras Dashen, de Danakil Depression en Bale Mountains National Park en Awash National Park.


Reisgidsen Landkaarten

Header Ethiopië
Reizen Ethiopië
Getoond 1 t/m 11
Reizen naar EthiopiëGroepsreis Noord-Ethiopie; Mysterieuze kerken en ruige bergenAantal sterren
Ethiopië is een verrassend mozaïek van landschappen en volkeren. Door veel avontuurlijke reizigers wordt het beschouwd als het mooiste land van Afrika. Slenter met Shoestring over kleurrijke markten en maak een wandeling door het panoramische Simiengebergte. Met bootjes kun je de lieflijke kloosters op de eilandjes in het Tanameer ontdekken. Tussen imposante berglandschappen stroomt de Blauwe Nijl. Het boeiende verleden van dit sympathieke Afrikaanse land komt tot uiting in de bijzondere rotskerken van Lalibela en de paleizen van Gondar.
 


logo
Shoestring
Groepsreizen

13 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 999
Reizen naar EthiopiëGroepsreis Zuid-Ethiopie; Caleidoscoop van volkerenAantal sterren
Deze avontuurlijke Ethiopië rondreis brengt je naar het diepe zuiden van het Afrikaanse land, waar je kennis maakt met de vele animistische stammen die Ethiopië rijk is, zoals Konso, Mursi en Hamar. Het schouwspel van ingenieuze kapsels, tot kleding bewerkte geitenvellen en lichaamsversieringen als enorme kleischotels in een onderlip zullen je op zijn minst verbazen. Een hoogtepunt zijn de kleurrijke weekmarkten van Turmi en Key Afar. Je reist per bus en jeep weg van de ‘bewoonde wereld’ langs vogelrijke meren en over de uitgestrekte ruige savannes naar een regio waar nog maar weinig Europeanen zijn geweest.
 


logo
Shoestring
Groepsreizen

13 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 1399
Reizen naar EthiopiëRondreis NOORD-ETHIOPIË - 16 dagen; Het best bewaarde geheim van AfrikaAantal sterren
Wandel tijdens deze Ethiopië rondreis over kleurrijke markten en door het panoramische Simiengebergte. Met bootjes kun je de lieflijke kloosters op de eilandjes in het Tanameer ontdekken. Tussen imposante berglandschappen stroomt de Blauwe Nijl. Het boeiende verleden van dit sympathieke Afrikaanse land komt tot uiting in de bijzondere rotskerken van Lalibela, de obelisken van Aksum en de paleizen van Gondar, die allemaal op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.
 


logo
Koning Aap
Rondreizen

16 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 1895
Reizen naar EthiopiëGroepsreis Ethiopië ; Afrika's best bewaarde geheimAantal sterren
Voor de échte Afrika-avonturier bieden we een afwisselende rondreis naar het gastvrije Ethiopië. In het groene bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het orthodoxe geloof. Je treft er eeuwenoude kastelen, lieflijke kloosters en monolithische grotkerken, waar je het vrome leven optimaal ervaart. Het diepe zuiden van het land bestaat uit een droog savannelandschap, waar een schitterend mozaïek aan primitief levende volkeren woont. Tijd krijgt hier een heel andere dimensie. Proef het best bewaarde geheim van Afrika op deze Ethiopië groepsreis met Shoestring!
 


logo
Shoestring
Groepsreizen

23 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 1899
Reizen naar EthiopiëRondreis Mythisch EthiopiëAantal sterren
Vlieg-/rondreis Ethiopië met o.a. Addis Abeba, Blauwe Nijl waterval, Tana meer, Semien Mountains National Park, Axum en Lalibela
 


logo
Kras
Rondreizen

13 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2199
Reizen naar EthiopiëRondreis Ethiopië - noordAantal sterren
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ethiopië ontdekken we een onverwacht mozaïek van culturen en landschappen. Ethiopië wordt door velen als het mooiste land van Afrika beschouwd. We maken een boottocht over het Tana meer, een mooie wandeling door het ruige berglandschap van het Simien gebergte en een unieke 3-daagse wandeling in het ruige gebied rondom Lalibela. In de steden bezoeken we koningsgraven, rotskerken, paleisruïnes en obelisken. In korte tijd leer je tijdens deze reis de unieke Ethiopische cultuur kennen.
 


logo
Sawadee
Rondreizen


icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2298
Reizen naar EthiopiëRondreis ETHIOPIË - 30 dagen; Wierook en schotellippenAantal sterren
Eén land, drie werelden. Dat is Ethiopië. Het bergachtige noorden, waar het leven gedomineerd wordt door het orthodoxe geloof, staat in schril contrast met de sprookjesachtige sfeer die zo kenmerkend is voor de ommuurde islamitische stad Harar. Het droge savannelandschap in het diepe zuiden biedt een schitterend mozaïek aan primitief levende volkeren, waar tijd een heel andere dimensie heeft. Deze drie werelden maken je rondreis Ethiopië écht uniek.
 


logo
Koning Aap
Rondreizen

30 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2395
Reizen naar EthiopiëRondreis EthiopiëAantal sterren
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ethiopië reis je langs alle hoogtepunten die het land te bieden heeft. Ethiopië is een onverwacht mozaïek van culturen en landschappen en wordt door velen als het mooiste land van Afrika beschouwd. In het groene Noorden waan je je regelmatig in de Middeleeuwen. Hier vindt je eeuwenoude obelisken, kastelen, kloosters en een doolhof van rotskerken. Hier wandelen we bovendien in het prachtige Simien-gebergte. In het Zuiden van Ethiopië reizen we per jeep over de uitgestrekte ruige savannes en gaan op zoek naar animistische stammen als Mursi, Hamar en Konso.
 


logo
Sawadee
Rondreizen


icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2548
Reizen naar EthiopiëRondreis Ethiopië, 24 dagenAantal sterren
Fascinerende rondreis over de historische route en de afgelegen Omovallei van Ethiopië. We bezoeken de watervallen van de Blauwe Nijl, het Tanameer, de rotskerken bij Lalibela, kastelen bij Gondar, steles bij Axum en zoeken de geladabavianen in het Simiengebergte.
 


logo
Djoser
Rondreizen

23 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2795
Reizen naar EthiopiëFamiliereis ETHIOPIË - 16 dagen; Van grotkerken naar OmovalleiAantal sterren
Dit is een familiereis Ethiopië voor avontuurlijk ingestelde gezinnen met kinderen van 12 tot 19 jaar, die niet bang zijn om af en toe even af te zien. In het bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het Ethiopisch-orthodoxe geloof. Je treft er eeuwenoude kastelen, lieflijke kloosters en monolithische grotkerken. Het diepe zuiden van het land bestaat uit een droog savannelandschap, waar een scala aan kleurrijke volkeren woont. Tijd krijgt hier voor de échte Afrika avonturier een heel andere dimensie.
 


logo
Koning Aap
Familiereizen

16 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2895
Reizen naar EthiopiëFamiliereis ETHIOPIË AVONTUUR - 21 dagen; Afrika voor families met reiservaringAantal sterren
Dit is een familiereis Ethiopië voor avontuurlijk ingestelde gezinnen met kinderen van 12 tot 19 jaar, die niet bang zijn om af en toe even af te zien. In het bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het Ethiopisch-orthodoxe geloof. Het droge savannelandschap in het diepe zuiden biedt een schitterend mozaïek aan primitief levende volkeren, waar tijd een heel andere dimensie heeft. De twee verschillende werelden maken deze intensieve (en soms vermoeiende) Ethiopië familiereis écht uniek.
 


logo
Koning Aap
Familiereizen

21 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 3295
► Bestemmingen
• Botswana
• Egypte
• Ethiopië
• Gambia
• Kenia
• Madagaskar
• Marokko
• Mozambique
• Namibië
• Oeganda
• Tanzania
• Tunesië
• Zambia
• Zuid-Afrika


► VisitAfricaNow
• Adverteren
• Nieuwsbrief
• Over ons
• Contact
• Disclaimer
• Foto's Afrika
© 2006 - 2018 VisitAfricaNow.com